Leie boligstylist VS Style boligen selv

Du skal selge hjemme ditt og meglerene anbefaler deg å leie inn boligstylist. Etter å ha hørt prisen til megleren tenker du at det koster allerede ganske mye å selge hjemmet ditt ? Trenger du egentlig en boligstylist eller kan du style boligen selv? For å gjøre det lettere for deg å velge, her er hva jeg mener.

lbvssbs

For noen år siden ønsket jeg å legge steinheller utenfor inngangspartiet til hiet mitt. Bestemte meg for å legge hellene selv for det var jo bare 2-3 m2. Hadde egentlig ingen peiling på hvordan å legge heller. Spurte om råd fra min far og med en lett muntlig forklaring satte jeg igang med godt mot. Halveis uti jobben oppdaget jeg en stor feil, jeg hadde ikke lagt merke til at husveggen var skeiv og jeg hadde lagt hellene helt inntil veggen uten hellning. Det vil si at alt ble helt skeivt og regnvann hadde ingen sted å renne vekk (veldig viktig i Bergen). Etterpå klokskap. Så etter å ha investeert mange timer ble jeg lettere frustrert, for å si det sånn. Neste dag tok jeg opp det jeg hadde lagt ned allerede og la det ned på nytt. Jeg brukte ekstra mye tid og energi, men klarte det helt selv. Ganske fornøyd med resultatet og meg selv. Lærte en god del gjorde jeg også. Jeg kunne ha betalt en steinlegger for å gjøre jobben raskere, bedre og sluppet unna frustrasjon og slit.

Det samme er det med boligstyling, man kan gjøre jobben selv med alt det innebærer. Eller betale en boligstylist for å gjøre jobben. Et tredje alternativ er en kombinasjon, få veiledning fra en boligstylist og gjøre jobben selv. Tenk over hva du er villig til å bruke av din tid, energi og penger på. Hva er viktig for deg?

lbogsbs

Min anbefaling for deg som bor i boligen mens du selger, er å få veiledning fra en boligstylist og gjøre jobben selv. Kostnaden betaler for seg selv i tid spart og et bedre resultat. Er du flink med interiør og har kunnskap om boligstyling kan du gjerne gjøre alt selv. Kanskje har du allerede lastet ned min sjekkliste for å gjøre boligen din salgsklar? Last den ned og du er godt på vei til en stylet bolig allerede. Om boligen står tom og du har flyttet ut, anbefaler jeg å leie inn boligstylist og møbler. Tomme boliger viser ikke boligen fra sin beste side.

Hva ville du ha valgt? Legg igjen en kommentar !

Ha en fin dag
Stine