Elsker du hjemme ditt ?

Jeg vil starte denne bloggen med å fortelle deg at uansett hvor stor, liten, rar og unik ditt hjem er – så lenge du elsker og nyter den er det et fantastiskt hjem !

Change it

For fem år siden flyttet jeg sammen med mannen min inn i en leilighet på 32m². Vi ville spare penger og tenkte at vi ikke kom til å bo der så lenge. Så vi gjorde minst mulig med leiligheten. Fem år frem i tid og vi bodde der fortsatt. Jeg gikk fra å mene at den var grei nok, til virkelig å misslike hjemme vårt. Det skjedde så gradvis at jeg ikke la merke til det. Det påvirket humøret mitt negativ. Som igjen påvirket forholdet vårt. Hjemme vårt ble en hindring i hverdagen rett å slett.

Sist sommer fant jeg endelig en mulighet til å gjøre større forandringer på leiligheten. Nytt gulv, nye glatte vegger, nye oppbevaringsløsninger og en god del mer. Det var så deilig å flytte inn igjen. Ja, det er fortsatt masse småting igjen, men nå liker jeg det lille hiet vårt. Den er tilrettelagt for våre ønsker og behov, som gjør hverdagene våre mye lettere. Og humøret mitt er mye bedre, noe som min mann setter pris på.

Change it

Om du ikke elsker eller nyter hjemmet ditt, gjør noe med det. Jeg oppfordrer deg til å tilpasse hjemmet ditt til dine behov og ønsker. Selv om du leier er det en del du kan gjøre. Hjemmet ditt er en stor del av ditt liv, og har en større påvirkningskraft enn man legger merke til.

Ha en fin dag!
Stine

PS: Elsker du hjemmet ditt eller er det noe du vil forandre på? Legg igjen en kommentar til meg, jeg er veldig nysgjerrig!